Bericht versturen
Thuis Productenlage rook nul halogeenkabel

Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel

Certificaat
CHINA Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. certificaten
CHINA Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. certificaten
De leverancier van Nice, snelle snelheidsreactie, snelle hoog levertijd, - kwaliteitsproduct. Ik ben gelukkig om u te vinden!

—— John Smith

Wij zijn aan het samenwerken met 5 jaar geweest, zij goede leverancier en goede vrienden, onze eer zijn om met hen te werken.

—— Mohamed Rebai

Ik ben zeer tevreden met de dienst van dit bedrijf, geloof ik dat hun zaken beter en beter zullen zijn.

—— daniel

Uw professionele presentatie en dienst dat u ons gaf verdienden een staande ovatie. Shenghua zou meer rooskleurige toekomst moeten hebben.

—— Rendell Brewster

Шенгхуа іс а цредібле энтерпрісэ, ве хве эстаблішед цооператыён фор з ерс анд віл кеп лонг тэрм цооператыён.

—— KHADBAATAR

Ik ben online Chatten Nu

Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel

CHINA Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel leverancier
Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel leverancier Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel leverancier Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel leverancier Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel leverancier

Grote Afbeelding :  Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: SHANCABLE
Certificering: ISO,CE,IEC,TUV,KEMA
Modelnummer: Wdza-YJY

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 200 meters
Prijs: US$0.42~150 / Meter
Verpakking Details: Houten trommel
Levertijd: Afhankelijk van de hoeveelheid
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 1500 km per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Productmodel: LSZH-Kabel Leidingmateriaal: Koper
Isolatiemateriaal: XLPE Kernen: 3 kernen
Gemaakt Standaard: Iec60502-1 Het werken bij: 90℃
Monster: gratis
Hoog licht:

De lage Vrije Kabel van het Rookhalogeen

,

Lage Rook Nul Halogeendraad

Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel

 

 

Het isolatiescherm

Het isolatiescherm bestaat uit een uitgedreven laag van niet metaal, semi-conducting samenstelling die over de isolatie van elke kern wordt uitgedreven. Uitgedreven semi

het leiden van laag zal bestaan uit strippable semi-conducting samenstelling in entrepot of koude geschikt voor verwijdering voor het verbinden of het eindigen. Als optie, kan een semi-conducting band zijn

toegepast over de individuele kernen of de kernassemblage als beddegoed voor de metaallaag. De minimumdikte is 0,3 mm en het maximumweerstandsvermogen bedraagt 500 ohm-M 90°C. Het scherm wordt strak gepast aan de isolatie om alle luchtleegten uit te sluiten en kan gemakkelijk hand zijn gestript op plaats. Het isolatiescherm is niet noodzakelijk voor zowel pvc als EPR/HEPR isoleerde de Elektrokabel van 1.8/3.6KV en van 3.6/6KV. Het scherm kan door semi-geleidend water worden behandeld die swellable band blokkeren om longitudinale waterdichtheid te verzekeren.

 

Het binnen Behandelen & Vullers

Voor Elektrokabel met een collectieve metaallaag of Elektrokabel met een metaallaag over elk individu boort met extra collectieve metaal semi-conducting lagen uit,

het binnen behandelen en de vullers zullen over gelegd op kernen worden toegepast. Het binnen behandelen en de vullers worden gemaakt van niet-hygroscopisch materiaal zoals polypropyleen, behalve als de kabel in de lengte moet waterdicht worden gemaakt. Het binnen behandelen wordt uitgedreven in het algemeen maar kan worden omwikkeld als de kieren tussen de kernen worden gevuld.

De benaderende dikte van uitgedreven binnenbekledingen wordt gegeven in Lijst 2:

 

Metaallaag 

De metaallaag kan over de individuele kernen of de kernassemblage collectief worden toegepast. De volgende soorten metaallagen worden verstrekt:

 

1) Het metaalscherm

2) Concentrische Leider

3) Metaalschede

4) Metaalpantser

 

Het metaalscherm zal bestaan uit of koperbanden of een concentrische laag koperdraden of een combinatie banden en draden. De concentrische leider wordt toegepast direct over het binnen behandelen. De metaalschede bestaat uit lood of loodlegering die als strak geschikte naadloze buis wordt toegepast. Het metaalpantser bestaat uit één van beide vlak draadpantser, rond draadpantser, en dubbel bandpantser.

 

Scheidingsschede (voor gepantserde kabel):

De scheidingsschede bestaat uit een laag van uitgedreven pvc, PE of LSZH die over gelegd op kernen onder het pantser wordt toegepast. Pvc is normaal van rang ST2 en PE van rang ST7. De nominale dikte wordt berekend door 0.02Du + 0.6mm

waar Du de gefingeerde diameter onder de schede in mm is. Voor Elektrokabel zonder een loodschede, zal de nominale dikte van de scheidingsschede geen minder dan 1.2mm zijn. Voor Elektrokabel waar de scheidingsschede over de loodschede wordt toegepast, zal de nominale dikte van de scheidingsschede geen minder dan 1.0mm zijn.

 

Omwikkeld Beddegoed (voor gepantserd lood - in de schede gestoken kabel):

Het omwikkelde beddegoed dat op de loodschede wordt toegepast bestaat uit of doordrongen/synthetische samengestelde ponsbanden of een combinatie van twee lagen deze ponsbanden gevolgde bya weinig lagen samengestelde fabelachtige materialen. De dikte is rond 1.5mm.

 

Pantser (voor gepantserde kabel):

Het pantser wordt toegepast over het binnen helically behandelen. Het bestaat uit één van beide vlak gegalvaniseerd pantser van de staaldraad (strook), rond gegalvaniseerd pantser van de staaldraad, en het dubbele pantser van de staalband.

 

Over Schede
De algemene schede bestaat uit een laag van uitgedreven of thermoplastische samenstelling (type of PE ST7 van pvc ST3 type of LSZH) of elastomeric samenstelling (polychlorprene CSP of
chlorosulfonated PE). De nominale dikte van de overschotschede wordt berekend door 0.035D+1 waar D de fictitiuous diameter onmiddellijk onder de overschotschede in mm is. Voor unarmored Elektrokabel en Elektrokabel met de overschotschede niet die over het pantser, het metaalscherm wordt toegepast of de concentrische leider, zal de nominale dikte van de overschotschede geen minder dan 1.4mm zijn. En voor Elektrokabel met over schede die over het pantser, het metaalscherm of de concentrische leider wordt toegepast, zal de nominale dikte van de overschotschede geen minder dan 1.8mm zijn.

Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel 0

Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel 1

 

Koperen geleider EPR/de XLPE Geïsoleerde Kern van SWA MV LSZH 3 van de Machtskabel 2

Contactgegevens
Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd.

Contactpersoon: Mayling Zhao

Tel.: +86 15901866124

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)