Bericht versturen
Thuis

Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd.

CHINA Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. certificaten
CHINA Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. certificaten
De leverancier van Nice, snelle snelheidsreactie, snelle hoog levertijd, - kwaliteitsproduct. Ik ben gelukkig om u te vinden!

—— John Smith

Wij zijn aan het samenwerken met 5 jaar geweest, zij goede leverancier en goede vrienden, onze eer zijn om met hen te werken.

—— Mohamed Rebai

Ik ben zeer tevreden met de dienst van dit bedrijf, geloof ik dat hun zaken beter en beter zullen zijn.

—— daniel

Uw professionele presentatie en dienst dat u ons gaf verdienden een staande ovatie. Shenghua zou meer rooskleurige toekomst moeten hebben.

—— Rendell Brewster

Шенгхуа іс а цредібле энтерпрісэ, ве хве эстаблішед цооператыён фор з ерс анд віл кеп лонг тэрм цооператыён.

—— KHADBAATAR

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd.
Nieuwe Bedrijfonderneming De Headofficebouw Belangrijke Groep Toonzaal Productie lijn 1 productie lijn 2 Poort van één fabriek Het Bezoek van de Canadiabank

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SHANCABLE
Aantal werknemers : 5000~6000
Jaarlijkse omzet : 150000000-200000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 70% - 80%
Branch Company: 21
Manufacturing Bases: 6
Sales branches: 600

Profiel van het bedrijf

 

Shanghai Shenghua Cable Technology Group Co., LTD., met hoofdkantoor in Pudong New Area, Shanghai, is de belangrijkste toonaangevende onderneming van PanShenghua Cable Group,en een hoogbetaalde technologische onderneming die hoogwaardige middelen integreert voor transformatie en upgrade in het nieuwe tijdperkHet heeft een groot aantal binnenlandse draad- en kabelfabrieken, waaronder Shanghai Winhua, Anhui Lvbao, Jiangtong Winhua, Harbin Winhua, enz.Het is een grote onderneming die zich richt op het onderzoek en de ontwikkeling en de productie van draad en kabel..

Winwah Cable Group werd opgericht in 1997, na meer dan 20 jaar van strijd om de marktleider te worden.China's top 500 particuliere ondernemingen, Shanghai's top 100 ondernemingen, China's top tien kabelindustrie en andere ondernemingen.2005 milieubeheersysteem, ISO45001:2018 beroepsgezondheids- en veiligheidsmanagementsysteem. De producten hebben een nationale productievergunning, 3C-certificering, CCS-scheepsinspectiecertificaat,MA steenkool veiligheidscertificering en meer dan een dozijn internationale certificeringen zoals CE en KEMA in het buitenlandVerwante producten met geavanceerde technologie, betrouwbare kwaliteit, hoogwaardige service en redelijke prijzen worden op grote schaal gebruikt in alle lagen van de bevolking in de nationale economie.en geëxporteerd naar meer dan 60 landen en regio's over de hele wereld, vooral "Xin Xin" merk hoogwaardige huisverbetering draad is best verkopen in binnen- en buitenland, begunstigd door vastgoedontwikkelaars.

Momenteel heeft het bedrijf productiebasen gevestigd in Shanghai, Jiangsu, Anhui, Henan, Heilongjiang, Ningxia, Jiangxi en andere plaatsen.met geavanceerde productieapparatuur en geavanceerde testsDe belangrijkste uitrusting wordt geïmporteerd uit Frankrijk, Japan, Duitsland, Finland en de Verenigde Staten.spoorkabel, fotovoltaïsche kabels, marine kabels, kernkabel, militaire kabels, aluminiummetaalkabels, hoogtemperatuurbestendige kabels, computerkabels, koolstofvezeldraad en allerlei vlamvertragers,brandwerend, met weinig rook, halogeenvrij, waterdicht en mierendicht.

Het bedrijf en zijn ondernemingen beschikken over een sterke R & D-capaciteit en hebben technische ondersteuning gekregen van Shanghai Jiaotong University, Coal Research Academy, Cable Association,HIT en andere wetenschappelijke onderzoekseenheden.

Technische managementwetenschappen, teamtalent, eersteklas merkkwaliteit.marketingnetwerk en internationalisering van de markt, zullen we technologische innovatie als kern nemen en de bouw van enterprise blockchain en platformbouw versnellen in lijn met het doel "eerste klas ondernemingen creëren,het maken van eersteklas producten, het leveren van eersteklas diensten en het gieten van eersteklas merken". Maak het bedrijf altijd staan in draad en kabel productie technologie, productkwaliteit,innovatievermogen van de heuwels en golven, moedig vooruit!

 

                 CHINA Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

                           CHINA Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

Contactgegevens
Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Mayling Zhao

Tel.: 86-21-68172999

Fax: 86-21-58179888

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)