Thuis Over ons

Geschiedenis

China Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. certificaten
China Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. certificaten
De leverancier van Nice, snelle snelheidsreactie, snelle hoog levertijd, - kwaliteitsproduct. Ik ben gelukkig om u te vinden!

—— John Smith

Wij zijn aan het samenwerken met 5 jaar geweest, zij goede leverancier en goede vrienden, onze eer zijn om met hen te werken.

—— Mohamed Rebai

Ik ben zeer tevreden met de dienst van dit bedrijf, geloof ik dat hun zaken beter en beter zullen zijn.

—— daniel

Uw professionele presentatie en dienst dat u ons gaf verdienden een staande ovatie. Shenghua zou meer rooskleurige toekomst moeten hebben.

—— Rendell Brewster

Шенгхуа іс а цредібле энтерпрісэ, ве хве эстаблішед цооператыён фор з ерс анд віл кеп лонг тэрм цооператыён.

—— KHADBAATAR

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd.
Nieuwe Bedrijfonderneming De Headofficebouw Belangrijke Groep Toonzaal Productie lijn 1 productie lijn 2 Poort van één fabriek Het Bezoek van de Canadiabank

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SHANCABLE
Aantal werknemers : 5000~6000
Jaarlijkse omzet : 150000000-200000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 70% - 80%
Branch Company: 21
Manufacturing Bases: 6
Sales branches: 600

Ontwikkelingsgeschiedenis 

 

 

China Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

In 2013, van de de Koolstofvezel van Shanghai Shenghua de Draden en de Kabelsco., gevestigd Ltd.

 

In 2012, krijgt de het Hoofdkantoorbouw van Shenghua in gebruik.

 

 

In 2010

September verwierf de Kabelfabriek van Harbin en herstructureerde het als de Kabelco. van Shanghai Shenghua Harbin, Ltd, dat productiebasis van Shenghua-Groep in Heilongjiang-Provincie, ten noordoosten van China werd.

 

Augustus voltooide bouw van Shenghua-de hoofd-Bureaubouw in het Nieuwe District van Pudong van Shanghai

 

Maart verwierf het Koperco. van Jiangxi Haiyan, Ltd bij 60 miljoenen van RMB en herstructureerde het als het Koperco. van Shanghai Shenghua, Ltd, dat de nieuwe basis van de koperproductie van Shenghua-Groep werd.

 

 

In 2009 de met succes ontwikkeld en begonnen productie van Mineraal isoleerde Kabel en Flexibele Vuurvaste Kabel door investering van 60 miljoen RMB

 

In 2008

December verwierf en herstructureerde de Kabelco. van Sichuan Xinchengpeng, Ltd als productie van basis van Shenghua-Groep in Zuidwesten van China.

Maart 2008 verwierf 51%-holding van de Kabelco. van Shanghai Jinsheng, Ltd.

 

In Januari verwierf 2008 de Kabelco. van Ningxia Eastwind, Ltd en herstructureerde het als de Kabelco. van Ningxia Shenghua, Ltd, dat productiebasis van Shenghua-Groep in Noordwesten van China werd. Ondertussen, gebouwd Shenghua-Co. van de Aluminiumkabel, Ltd

 

In 2007 bouwde de Nucleaire installatiesco. van Shanghai Shenghua, Ltd door investering van 20 miljoenen van RMB. Het was de eerste particuliere onderneming die Kernkabels voor Kerncentrales in Shanghai kan leveren.

Ondertussen, werden Marien de Kabelco. van Shenghua, Ltd en Lvbao-Koperco., Ltd gebouwd als takken van Shenghua-Groep.

In Augustus verwierf 2007 de Kabelfabriek van Shenyang Kaiyuan en herstructureerde het als de Kabelco. van Liaoning Shenghua, Ltd, dat productiebasis van Shenghua-Groep in Liaoning-Provincie, ten noordoosten van China werd.

 

 

In 2006 kreeg significante voltooiing in R&D van CCA materiaal, dat aan wijd gebruikt in productie van kabels begon. Dit project kost 80 miljoenen en 1 jaartijd.

 

In 2005 verwierf Xinxiang-Kabelco., Ltd (was één van HOOGSTE 8 kabelbedrijven in China) bij 40 miljoenen van RMB en herstructureerde het als de Kabelco. van Henan Shenghua, Ltd, dat productiebasis van Shenghua-Groep in Henan-Provincie, Midden van China werd.

 

 

In 2004 bouwde Speciaal de Kabelsco. van Shanghai Shenghua, Ltd door met de deskundigen van de octrooitechnologie samen te werken en investering van 60 miljoenen van RMB. Ondertussen verworven de Plastiekenco. van Shanghai Yisite, Ltd bij 60 miljoenen van RMB en geherstructureerd het als kunststof R&D en productiebasis van Shenghua-Groep.

 

 

In 2003 verwierf de Kabelco. van Anhui Lvbao, Ltd (was één van HOOGSTE 8 kabelbedrijven in China) en Hefei-Kabelco., Ltd bij 120 miljoenen van RMB en herstructureerde hen als de Kabelco. van Henan Anhui Lvbao, (Nieuw) Ltd, dat productiebasis van Hoogspanningskabels van Shenghua-Groep in Anhui-Provincie werd, Midden van China.

Gebouwd de Investeringsco. van Shanghai Shenghua, Ltd en de Investeringsco. van Anhui Lvbao, Ltd.

Gebouwde Kabel Chemische fabriek, de fabriek van de Kabeltrommel, Vuurbestendigheids Materiële fabriek.

 

In 2002 Gebouwde de Kabelgroep van Shanghai Shenghua met kapitaal van 100 miljoenen.

 

In 2001 bouwde een high-tech produktiegebied van 3 miljoen vierkante meters in de Industriezone van Nanhui van het Nieuwe District van Pudong, Shanghai bij investering van 100 miljoenen van RMB

 

In 2000 Gebouwd Shanghai Geprefabriceerd Co. van de Takkabel, Ltd door introductie van Japanse Technologie

De technologieonderzoekscentrum van de opstellingskabel en een modern laboratorium.

 

In 1999 verwierf de Kabelco. van Shanghai Pujiang, Ltd om productie van Rubberkabels te beginnen.

 

In 1998 verwierf de Zijde Derde Fabriek van Shanghai en van Shanghai Sofia Schoenenfabriek, en herbouwde hen als kabelworkshops om productie te vergroten.

 

In de Stichter van 1997 van Shenghua-Groep--M. Zhang verwierf de Kabelco. van Shanghai Haixin, Ltd (20 jaar geschiedenis) bij 12 miljoenen en herstructureerde het als de Kabelfabriek van Shanghai Shenghua

 

 

Contactgegevens
Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Mayling Zhao

Tel.: 86-21-68172999

Fax: 86-21-58179888

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)